Met een Content Management Systeem kunt u zèlf uw website bijwerken. Dat lijkt minder bijzonder dan het is. Een website wordt namelijk geprogrammeerd in HTML, en tot voor kort moest de eigenaar van een website, wilde hij op z'n site iets veranderen, contact zoeken met een webdesigner om die wijziging te laten aanbrengen. Een kostbare en tijdrovende zaak.

Wij van Xi Webdesign werken met het principe, wij bouwen de website, u beheert! Xi Webdesign levert de ondersteuning en de nodige hulp maar het beheren, het aanmaken van nieuwsitems, het uploaden van foto's, het toevoegen van producten in uw webwinkel en dergelijke handelingen doet u zelf. Zo houdt u de snelheid hoog en de kosten laag.

Als webdesign bedrijf hebben we gekozen voor het Open Source CMS Joomla

Joomla

Joomla! is een Content Management System (CMS) met een volledige lijst aan mogelijkheden die men in een CMS zou willen vinden. De software is bruikbaar voor zowel simpele als complexe websites. Met kleine aanpassingen kan Joomla zeer snel als motor achter uw website worden geimplementeerd tegen een fractie van de prijs van conventioneel CMS pakketten.

Joomla! heeft zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel bewezen. De wereldwijde Joomla! Community werkt onafgebroken door aan steeds verdergaande ontwikkelingen en verbeteringen. De keus voor Joomla! is veelal gebaseerd op de volgende argumenten:

  1. Joomla! is door iedereen te gebruiken zonder licentiekosten elke jaar 
  2. Joomla! is een volledig database (MySQL) gestuurde website met gescheiden design en inhoud. Het aanpassen van het design is hierdoor relatief eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op de inhoud van de website 
  3. Joomla! maakt gebruik van een normale webbrowser om de inhoud van de website aan te passen. Wat betekend dat overal waar u over een computer met een Internet verbinding kunt beschikken, u uw website kunt aanpassen.
  4. Joomla! wordt continu verder door ontwikkeld en door middel van updates komen deze beschikbaar
Bekijk voor meer informatie onderstaande (engelstalige) presentatie. Meer weten over de voordelen van een CMS of wat dit voor uw site kan betekenen? Neem contact met ons op


© 2016 |  Websitebeheer | Algemene voorwaarden
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2016